Agenda

De sluitingsdatum voor de N.K.V. keuringen is twee weken vσσr de showdatum. Schrijf tijdig in als je mee wilt doen. Vergeet niet om de keuringsregels door te lezen. Bij elk evenement staat of een fokkerskaart verplicht is en hoe je kunt inschrijven.

Clubdag, 2 september 2018
Alleen voor leden van NKV.

Meer info volgt.
Peelhorstshow – zaterdag 13 oktober 2018
Locatie: Hagelkruisweg 25, 5963 AS, Hegelsom (Horst aan de Maas)

Een eendagskeuring onder gebracht bij de Peelhorstshow in Horst.
Fokkerkaart is verplicht.

Meer info volgt.
Schoorl – zaterdag 3 november 2018
Locatie: Sporthal de Blinkerd

Voor de eerste keer een eendaagse show gehouden in Schoorl bij de vereniging de Duinstreek. In een prachtige omgeving vlakbij het strand en de beroemde klimduin. Naast kleine knaagdieren, konijnen, hoenders en watervogels, zullen er ook diverse soorten Tropische vogels, Parkieten etc te zien zijn.

Fokkerskaart is verplicht. Keurmeester is Anneke Vermeulen.

Meer info volgt.
NKV Jongdierendag – zondag 2 december 2018 (Exoknaag)
Locatie: Expo Center Houten, Meidoornkade 24, Houten.

Om mee te doen moet je lid zijn van de N.K.V. vereniging. Er is geen fokkerskaart van K.L.N. nodig. Wil je alleen meedoen aan dit evenement, bestaat de optie kort lidmaatschap. Dit kost € 5. Aanmelden kan via het registratieformulier.

Meer info volgt.
Gelderlandshow in Wijchen - 15 december 2018
Locatie: Nieuweweg 203, Wijchen (OLYMPIC Sport- en evenementencentrum)

Inschrijven alleen met fokkerskaart.

Tijdens de Gelderlandshow op 14,15 en 16 December 2018 zullen de ter erkenning aangevraagde kleuren van de kleine knaagdieren behandeld en gekeurd worden. De precieze dag en data is nog niet bekend. Wel zullen we als NKV op de zaterdag 15e aanwezig zijn met een eendagskeuring.

Wil je dieren ter erkenning aanvragen? Dan graag contact opnemen met de standaardcommissie of een mailtje sturen naar secretaris@kleineknaagdieren.nl dan zorg ik (Katja) dat het bij de juiste persoon terecht komt. Op de site van KLN vind je de regels betreft het aanvragen van een erkenning.