Agenda

De sluitingsdatum voor de N.K.V. keuringen is twee weken vr de showdatum. Schrijf tijdig in als je mee wilt doen. Vergeet niet om de keuringsregels door te lezen. Bij elk evenement staat of een fokkerskaart verplicht is en hoe je kunt inschrijven.

N.K.V. keuring op Exoknaag, 26 november 2017
Op zondag 26 november 2017 vindt wederom een grote keuring op Exoknaag plaats georganiseerd door de Nederlandse Knaagdierenfokkers Vereniging.

Om mee te doen moet je lid zijn van de N.K.V. vereniging. Er is geen fokkerskaart van K.L.N. nodig. Niet-leden kunnen voor 5 eenmalig kort lid worden. Aanmelden kan via het registratieformulier. Vermeldt bij het formulier bij introductie dat je kiest voor een verkorte lidmaatschap. De contributie kan je op de show betalen.
Gelderlandshow in Wijchen, 16 december 2017
16 December bij Gelderlandshow in Wijchen.
Inschrijven alleen met fokkerskaart. Sluiting twee weken voor de show.
Inschrijven via gelderlandshow@gmail.com.

De toetsing van de erkenningsaanvragen zullen worden verplaatst naar de Provinciale bondshow van Gelderland namelijk de Gelderlandshow in Wijchen en zal plaatsvinden op zondag 17 december 2017. De Gelderlandshow wordt gehouden in Olympic sport en evenementencentrum Nieuweweg 203 Wijchen. Het bestuur van de standaardcommissie heeft voor de Gelderlandshow gekozen om een beetje centraal in het land te zitten.
Noordshow in TT-hal in Assen, 6 januari 2018
6 Januari Noordshow in TT-hal in Assen.
Inschrijven alleen met fokkerskaart.

De KLN-bondsshow die normaal gesproken tijdens Championshow gehouden wordt, is nu verplaatst naar de Noordshow in Assen. Deze wordt gehouden van donderdag 4 januari t/m zaterdag 6 januari 2018. Op zaterdag 6 Januari 2018 is de NKV aanwezig met een eendaagse keuring. De keuring begint om 09.00 uur.

De keurmeester is Fons Verrijdt, met als reserve Aly Bennink. Inschrijven kan tot dinsdag 5 december. Iinschrijven kan via de website van de Noordshow (www.noordshow.nl) onder het kopje inschrijven.
Championshow te Nieuwegein, 27 januari 2018
Helaas is deze show afgelast, meer info volgt over een eventuele andere te plannen show.