Welkom!

Welkom op de uitgebreide website voor fokkers en liefhebbers van (kleine) knaagdieren. Deze website bevat heel veel informatie over de Nederlandse Knaagdierenfokkers Vereniging (N.K.V.) en de knaagdieren. Zo kun je hier informatie vinden over huisvesting, verzorging, voortplanting, de (erkende) kleurslagen, de door onze organiseerde evenementen en/of keuringen, etc. Daarnaast worden er geregeld nieuwe, informatieve artikelen over de diverse diersoorten geplaatst. In onze database staan nu al meer dan 350 artikelen! Ook staan er her en der prachtige foto's die je vaak door middel van een "klik" kunt vergroten. Ook zijn wij actief op Facebook waar iedereen vragen kan stellen.


N.C.C. / N.K.V. dag IJsselmuiden

Dit jaar wordt er voor de zevende keer een caviadag en tevens de tweede kleine knaagdierendag in IJsselmuiden georganiseerd. Op zaterdag 10 juni 2017 zal deze clubdag plaatsvinden. De show zal worden gehouden in de manage van de Stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden. Aan deze keuring kan alleen worden deelgenomen door leden van de NCC en de NKV. Uiteraard is iedere bezoeker van harte welkom op deze dag. Indien u nog geen lid bent van de NCC of de NKV bieden wij u een mogelijkheid om toch aan één van onze shows deel te nemen. Tegen een vergoeding van 5 euro extra op het inschrijfgeld kunt u eenmalig deel nemen aan één van onze shows. U dient dit te vermelden op uw inschrijfformulier. Uw dieren komen voor het gehele prijzenschema in aanmerking. Bent u na deze deelname overtuigd om lid te worden van de NCC of NKV betaald u slechts € 5,- of € 10,- en bent u voor de rest van dat verenigingsjaar lid van deze vereniging.

Inschrijven kan tot en met 26 mei.

Klik hier om de vraagprogramma te downloaden.

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden.
( van )

( van )

Foto's van N.K.V. Bokaal gehouden op 16 april 2017

Op 16 april 2017 was de negende editie van de zesde N.K.V. Bokaal gehouden. Klik hier om de foto's gemaakt op de N.K.V. Bokaal te bekijken.

De foto's zijn door de clubfotograaf Martin Braak gemaakt. De foto's mogen door de eigenaren van de dieren gebruikt worden met vermelding van de naam van de auteur.